BARIDA Degorjare

150-900 sticle/ora
Vin spumant obtinut prin metoda clasica champenoise, de fermentare in sticla

Metoda clasică, numită și metoda champenoise sau metoda tradițională, este tehnica folosită pentru a produce vinuri spumante cu a doua fermentație în sticlă, prin adăugarea unei soluții de drojdii și zaharuri alese la vinul de bază.
BARIDA propune soluții pentru ultima etapă de procesare (degorgement), completarea cu sirop de vin și zahăr (liqueur d'expedition) și închiderea cu dopul tradițional - dop de pluta (ciuperca) si cos metalic.




 

logo echorom alb

Sisteme tehnologice de transport lichide in industria alimentara si echipamente pentru vinificatie, ape minerale, lapte, bere, ulei si alte lichide alimentare.

Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 33 A
021365, sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon : +4 021 313 02 04
               +4 021 313 02 05

email:    office@echorom.ro