congelare gat sticla
platou congelare cu 32/87/160 posturi
capacitate 150/550/900 sticle/ora
Congelator gat sticla pentru obtinere vin spumant in metoda clasică champenoise.
Gâtul sticlei este scufundat într-o soluție compusă din apă și propilenglicol (netoxic) la o temperatură între -25°C și -30°C; se îngheța doar vinul spumant conținut în gâtul sticlei, inclusiv depunerile de drojdie.
CARACTERISTICI TEHNICE
- Construit din oțel inox AlSI 304
- Echipament mobil, pe roți
- Rezervor rotund pentru lichid, cu platou rotativ și pompă pentru recircularea lichidului de racire
- Termostat electronic pentru reglarea temperaturii
- Tablou electric conform normelor și standardelor CE
- Unitate frigorifică cu compresor semi-ermetic
- Platou congelare pentru 32, 87 sau 160 de sticle; referinta sticla cu diametrul de 89 mm