BARIDA ICE 32/87/160

BARIDA ICE 32/87/160

congelare gat sticla
platou congelare cu 32/87/160 posturi
capacitate 150/550/900 sticle/ora

Congelator gat sticla pentru obtinere vin spumant in metoda clasică champenoise.

Gâtul sticlei este scufundat într-o soluție compusă din apă și propilenglicol (netoxic) la o temperatură între -25°C și -30°C; se îngheța doar vinul spumant conținut în gâtul sticlei, inclusiv depunerile de drojdie.

CARACTERISTICI TEHNICE

  • Construit din oțel inox AlSI 304
  • Echipament mobil, pe roți
  • Rezervor rotund pentru lichid, cu platou rotativ și pompă pentru recircularea lichidului de racire
  • Termostat electronic pentru reglarea temperaturii
  • Tablou electric conform normelor și standardelor CE
  • Unitate frigorifică cu compresor semi-ermetic
  • Platou congelare pentru 32, 87 sau 160 de sticle; referinta sticla cu diametrul de 89 mm

logo echorom alb

Sisteme tehnologice de transport lichide in industria alimentara si echipamente pentru vinificatie, ape minerale, lapte, bere, ulei si alte lichide alimentare.

Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 33 A
021365, sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon : +4 021 313 02 04
               +4 021 313 02 05

email:    office@echorom.ro