Regulator temperatura FERM FLEX

Regulator utilizat pentru masurarea si reglarea temperaturii in rezervoare, include interfata de conectare la calculator.
Industrii: vin, bere, cidru, distilat, ind. alimentara in general.
Aplicatie: masurarea temperaturii in rezervoare de stocare, fermentatoare, vinificatoare, butoaie de stejar, barrique.
Pentru controlul temperaturii in butoaie de stejar, barrique sau rezervoare, se utilizeaza schimbatoare de caldura flexibile KRI.

Senzorul de temperatura (montat in teava inox din ansamblu regulator) se introduce in teaca de inox din ansamblu rezervor.
Controller-ul are dublu afisaj, indica temperatura reala si temperatura setata, set-point. Modul de operare, incalzire-racire, este indicat de LED.
Reglarea temperaturii se poate face de la regulatorul montat pe rezervor sau din birou tehnolog utilizand FERM-Software instalat pe PC Server (optional). FERM-Software permite arhivarea datelor si analizarea, evaluarea dupa terminarea fermentatiei. Prin conectarea aplicatiei la internet, temperaturile pot fi vizualizate sau modificate utilizand un laptop sau telefon mobil.
Pentru a preveni modificarea datelor de persoane neautorizate, regulatorul poate fi blocat prin parola.
Regulatoarele FERM FLEX pot fi integrate in VinInfo, sistem de control complet al cramei.

Controllerul este montat pe o placa de inox cu sistem de agatare.


Modele:

- Ferm Fix-FIX: se conecteaza la cutia de conexiuni Connection Box-Fix
- Ferm Fix-VARIO: se conecteaza cu stecher la cutia de conexiuni Connection Box-Vario, utilizare controller in montaj fix sau mobil

logo echorom alb

Sisteme tehnologice de transport lichide in industria alimentara si echipamente pentru vinificatie, ape minerale, lapte, bere, ulei si alte lichide alimentare.

Str. Gheorghe Pop de Basesti nr. 33 A
021365, sector 2, Bucuresti, Romania

Telefon : +4 021 313 02 04
               +4 021 313 02 05

email:    office@echorom.ro