Termene si conditii

Identitatea firmei si descrierea produselor si serviciilor

Site-ul www.echorom.ro este proprietate a SC Echo Rom SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/112003/2004, avand Cod Unic de Identificare RO16628487, sediul in Bucuresti, Sector 2, str. Pop de Basesti nr. 33 A.

Echo Rom srl  este furnizor de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara - vinificatie, procesare lapte, ulei, zahar, carne, etc. Echo Rom este distribuitor pe piata din Romania a unor firme europeene de prestigiu din categoria industriei alimentare.

Definitii si termeni

Echo Rom - este denumirea comerciala a S.C. Echo Rom S.R.L., proprietarul prezentului site.

Utilizator - orice persoana care acceseaza echorom.ro.

Site – domeniul www.echorom.ro si subdomeniile acestuia.

Continut -

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Proprietar intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Utilizarea site-ului
 

Vizitarea acestuia sau solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile listate prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.
Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati echorom.ro sau sa nu folositi servicii oferite de echorom.ro cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord.
Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu drepturile si obligatiile pe care le aveti.

Informatii generale despre utilizarea site-ului

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, sau orice alte feluri de continut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea Echo Rom SRL, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel. Preluarea si utilizarea informatiilor disponibile pe echorom.ro in alte scopuri decat cele de informare, fara permisiunea explicita in scris a proprietarului reprezinta o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 si a altor legi ulterioare ale Romaniei).

Confidentialitate

Echo Rom va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Cititi obligatiile pe care si le asuma Echo Rom in prelucrarea datelor personale in documentul numit Politica de Confidentialitate.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Proprietarului, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa sau modifica aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Proprietarul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii. Echo Rom nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alteceva in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Echo Rom, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre Echo Rom.

Marketing

Newsletter-ele Echo Rom sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Echo Rom. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care Utilizatorul acceseaza site-ul echorom.ro are posibilitatea sa se aboneze - deci implicit si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newsletter.

Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Proprietar in orice moment: