Unitate dezvoltata special pentru industria bauturilor, cu aplicatii in productia de vin, bere, cidru, sucuri, distilat.
Capacitate frigorifica: 2.2 - 4.2 KW
APLICATII
Racire must, vin, bere, cidru, bauturi usor carbonatate
Stabilizarea tartrica a vinului
Fabricatie bere - temp. comtrolata la fermentare, maturare, conditionare, racire BBT
Racire sali de productie sau depozite, utilizand aditional ventiloconvectoare
CARACTERISTICI
Controller de temperatura cu display digital
Ansamblu hidraulic incorporat: compresor ermetic, rezervor de apa, pompa centrifuga
Circuit de racire intern compus din rezervor de apa si pompa centrifuga
Indicator de nivel si by-pass pompa
Condensator cu micro-canale - asigura eficienta crescuta la transferul de caldura
Circuit intern de racire izolat
Carcasa din otel inox
Freon R410A
Conexiune intrare/iesire: robinet cu bila 3/4"
Necesar glicol (30-35%) pentru temperaturi mai mici de +7°C
TEMPERATURA APA PENTRU RACIRE
- intre - 10°C si + 15°C
TEMPERATURA AMBIENT
- intre + 10°C si + 42°C