Unitate dezvoltata special pentru industria bauturilor, cu aplicatii in productia de vin, bere artizanala, cidru, sucuri, distilat.
Unitate compacta, mobila.
Capacitate frigorifica: 6.4 - 12.7 KW
APLICATII
Racire sau incalzire must, vin, bere, cidru, bauturi usor carbonatate
Fermentatoare sau stocare la temperatura controlata
Stabilizarea tartrica a vinului
Fabricatie bere - temp. comtrolata la fermentare, maturare, conditionare, racire BBT
Racire sali de productie sau depozite, utilizand aditional ventiloconvectoare
CARACTERISTICI
Controller de temperatura cu display digital
Compresor ermetic Scroll
Ansamblu hidraulic incorporat: rezervor de apa, pompa centrifuga
Rezistenta de incalzire, putere 3 KW
Senzor de presiune integrat pe circuitul de racire
Indicator de nivel si by-pass pompa
Condensator cu micro-canale - asigura eficienta crescuta la transferul de caldura
Circuit intern de racire izolat
Carcasa din otel inox
Unitate mobila, roti cu sistem de blocare
Freon R410A
Conexiune intrare/iesire: robinet cu bila 3/4"
Necesar glicol (30-35%) pentru temperaturi mai mici de +7°C
TEMPERATURA AGENT TERMIC
Regim racire: intre - 10°C si + 18°C
Regim incalzire: intre + 25°C si + 40°C
TEMPERATURA AMBIENT
- intre + 10°C si + 42°C