Unitate dezvoltata special pentru industria bauturilor, cu aplicatii in productia de vin, bere artizanala, cidru, sucuri, distilat.
Unitate compacta, mobila sau fixa (functie de model).
Capacitate frigorifica: 6.2 KW - 71.3 KW
APLICATII
Racire sau incalzire must, vin, bere, cidru, bauturi usor carbonatate
Fermentatoare sau stocare la temperatura controlata
Stabilizarea tartrica a vinului
Fabricatie bere - temp. comtrolata la fermentare, maturare, conditionare, racire BBT
Racire sali de productie sau depozite, utilizand aditional ventiloconvectoare
CARACTERISTICI
Controller de temperatura cu display digital
Echipare cu compresor ermetic Scroll
Ansamblu hidraulic incorporat: rezervor de apa, pompa centrifuga
Rezistenta de incalzire, putere 3 - 4,5 KW
Senzor de presiune integrat pe circuitul de racire
Indicator de nivel si by-pass pompa
Condensator cu micro-canale - asigura eficienta crescuta la transferul de caldura
Circuit intern de racire izolat
Carcasa din otel inox
Unitate mobila: MCK 50 - MCK 181
Unitate fixa: MCK 221 - MCK 641
Freon R410A
Necesar glicol (30-35%) pentru temperaturi mai mici de +7°C
TEMPERATURA AGENT TERMIC
Regim racire: intre - 10°C si + 18°C
Regim incalzire: intre + 25°C si + 40°C
TEMPERATURA AMBIENT
- intre + 10°C si + 32°C