Unitate dezvoltata special pentru industria bauturilor, cu aplicatii in productia de vin, bere artizanala, cidru, distilat.
Echiparea standard include foarte multe optiuni: pompa de caldura, temperatura lichid racire -10°C, ventilatoare cu convertizor de frecventa, picioare cu sistem anti-vibratie, rezervor integrat din otel inox, unitatea poate fi amplasata in exterior.
Capacitate frigorifica: 18 - 45 KW
APLICATII
Racire sau incalzire must, vin, bere, cidru, bauturi usor carbonatate
Fermentatoare sau stocare la temperatura controlata
Stabilizarea tartrica a vinului
Fabricatie bere - racire must de bere, temp. comtrolata la fermentare, maturare, conditionare, racire BBT
Racire sali de productie sau depozite, utilizand aditional ventiloconvectoare
CARACTERISTICI
Pompa de caldura
Modul hidraulic incorporat: rezervor din otel inox, vas de expansiune, pompa
Echipare cu compresor ermetic Scroll
Monitorizare alimentare electrica - Phase Detector (3-phase control)
Gratare de protectie condensatoare
Picioare cu sistem anti-vibratie
Freon R410A
Necesar glicol (30-35%) pentru temperaturi mai mici de +7°C
OPTIONAL: Modul internet - remediere on-line avarii, update soft prin conectare service WTG la controller unitate de racire (via internet, conectare cu parola utilizator)
TEMPERATURA AGENT TERMIC
Regim racire: intre - 10°C si + 18°C
Regim incalzire: intre + 25°C si + 50°C
TEMPERATURA AMBIENT
- intre + 10°C si + 42°C